Svjetski dan sporta uz Azru: Vježbajmo zajedno i promovirajmo zdrav način života

Piše: Azra

Sa željom za podizanjem svijesti o važnosti vježbanja i sportske aktivnosti, kompanija Avaz-roto press i magazin Azra po prvi put organiziraju event u sklopu obilježavanja svjetskog dana sporta i tjelovježbe.

Event će se održati na šestom spratu garaže, veoma atraktivnoj lokaciji u sklopu prostora Avaz Twist Towera.

-Ovaj događaj je otvoren za javnost predstavlja samo jednu u nizu aktivnosti koju magazin Azra zajedno sa marketing službom kompanije Avaz roto-press planira realizovati u narednom periodu.

Pozivamo sve ljubitelje sporta, zdravog života i sve koji su zainteresovani za ovaj vid druženja da nam se pridruže u subotu od 12:00.

Provedite subotnje popodne družeći se vježbajući uz dva najpopularnija gradska DJ-a Mahira Beathouse i YNGODa – poručio je direktor marketinga Enis Hadžimujić. Događaj je napravljen u saradnji s fitness centrom Elite Fitness a projekat su podržali Fabrika Coffee, Importanne Centar, Perutnina Ptuj, Oriflame, Bruno Banani, Leda, Violeta, Imlek, s.Oliver. Dobro nam došli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azra Magazin (@azramagazin)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti