Avdija i Lejla Vršajević su 8 godina čekali na dijete, a njihov simpatični sin danas slavi 5 godina

Piše: S.P.

Avdija Vršajević, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač turskog “Akhisar Belediyespora” prije tačno pet godina prvi put se ostvario u ulozi oca.

Supruga Lejla, s kojom je u braku od 2009. godine, a koju je upoznao još u srednjoškolskim danima, 2017. godine rodila mu je sina Ahmeda i od tada je on njihova najveća sreća. Lejla i Avdija punih osam godina su čekali na sina, a njihova borba za potomstvo krunisana je šarmantnim dječakom Ahmedom. Danas Ahmed slavi 5. rođendan, a tim povodom ponosni otac je objavio njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vrsajevic Avdija (@vrsajevic_avdija)

– Držati svoga sina prvi put u naručju nešto je sasvim nevjerovatno, neopisivo. Presretan sam, i zaista ne znam kojim riječima bih to dočarao. Pogotovo što smo supruga i ja osam godina čekali na dijete. Dijete ne možete dobiti kada vi poželite, nego kada Bog to odredi. Ne treba nikada odustati od želje za potomstvom, treba se boriti do kraja, jer je to nešto najljepše. Cilj svakog čovjeka je da se ostvari u roditeljskoj ulozi, te da je porodica zdrava i potpuna, rekao nam je Avdija u prvom intervjuu nakon rođenja njegovog sina.

 

Pročitajte još