Naomi Campbell objavila rijetke fotografije kćerke i pokazala njene prve korake

Piše: Azra

Naomi Campbell na Instagramu je objavila rijetke fotografije s jednogodišnjom kćerkicom.  Otkrila je da je malena napravila prve korake.

– Moja ljubav, moj otkucaj srca i njeni prvi koraci, napisala je manekenka u opisu objavljenih fotografija na kojim kćerkicu drži za ruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Campbell ne pokazuje često svoje dijete. Početkom godine pozirala je s njom za britansko izdanje časopisa Vogue. Tim je povodom progovorila o začeću djeteta i majčinstvu.

– Moja djevojčica nije posvojena. Ona je moje dijete. Na prste jedne ruke mogu izbrojiti koliko je ljudi to znalo. Ona mi je najveći blagoslov i najbolje što mi se dogodilo, ispričala je Naomi za Vogue.

Naime, nakon što je manekenka prošle godine objavila da je postala majka, mnogi su bili iznenađeni. Ranije nije dala naslutiti da očekuje bebu niti je poznato je li u vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Nagađalo se i da je Naominu kćer rodila surogat-majka, piše The Sun. No slavna manekenka to nikad nije potvrdila niti je otkrila identitet oca.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti