Isti obrok jede već 25 godina: Victoria Beckham je noćna mora za restorane, a nikad nije izgledala mršavije

Piše: S.P.

Victoria Beckham (48) uvijek rado podrži svoje kolege u svijetu mode, iako njena linija odjeće baš i nije uspješna.

Pojavila se u ponedjeljak na modnoj reviji Simona Portea Jacquemusa (32) koja je bila smještena u francuskom gradu Arles i to na pijesku. Kao i mnoge zvijezde nije htjela propustiti događaj, a svoju vitku liniju je istaknula u crnoj kombinaciji, sakou, haljini, štiklama i tajicama.

Imala je blage kovrđe u kosi dok je oči sakrila iza sunčanih naočala. Nije se potrudila nasmiješiti čak ni dok je pozirala fotografima. Zbog njenog uvijek ozbiljnog lica godinama je nazivaju hladnom, a možda trenutno Victoria nema baš razloga za osmijeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Naime, krajem prošlog mjeseca je Daily Mail pisao da milijarderka Nicola Peltz (27), koja se udala za njenog sina Brooklyna (23), se ne slaže s manekenkom Mijom Regan (19) koja je u vezi s Victorijinim drugim sinom Romeom (19). Modna dizajnerica se trudi uspostaviti prijateljstvo između Nicole i Mije, a želi organizirati i ‘ručak za djevojke’, no one nikako da prihvate tu njenu ponudu.

Odnos između glumice i manekenke je toliko napet da se jedva doživljavaju i na Instagramu. Zbog toga će vjerovatno Victoria morati prisiliti sinove da joj pomognu u rješavanju ovog porodičnog problema. Ipak, nije poznato što je uzrokovalo tenzije između Nicole i Mije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria je nedavno iznenadila i svojim istupom u medijima za koji neki misle da je marketinški potez jer je njena modna linija već duže vrijeme u krizi. Daily Mail je u veljači prošle godine izvijestio da dizajnerica ima dugove od 46 miliona funti i da je neizvjesna njena budućnost, a ne zna se kako je taj problem riješen budući da je navodno njen suprug David Beckham (47) rekao da više neće ‘uskakati u pomoć’.

Victoria je prošlog mjeseca predstavila modnu kolekciju za žene s oblinama.

– Mislim da danas žene žele izgledati zdravo i imati obline. Žele imati grudi i stražnjicu, objasnila je dizajnerica za časopis Grazia i dodala kako njezine haljine iz kolekcije ‘VB Body’ izgledaju bolje što više oblina žene imaju. Riječ je pletenim kreacijama koje grle svaku figuru, a mogu se pronaći u britanskim veličinama od 6 do 18.

Dizajnerica je godinama privlačila pažnju mršavošću, a sad veličava obline što je mnogima čudno.

– Svaka žena želi lijepu, okruglu, oblu pozadinu, tačno?, rekla je Beckham u intervjuu. Ona je svojedobno okrivila za svoju vitku figuru muzičku karijeru, odnosno to što je bila članica ženskog Spice Girls.

Priznala je i da radi na tome da ‘dobije što bolju pozadinu’ te da se posvetila kardio vježbama i podizanju utega pet do šest puta sedmičnog sa svojim suprugom Davidom i osobnim trenerom.

– Uvijek me bilo strah utega, no ispada ih volim, otkrila je i rekla da je David urnebesan partner za vježbanje, ali i da je on taj koji odugovlači.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Inače, upravo je Victorijin suprug u februaru ove godine otkrio njene prehrambene navike i izazvao čuđenje. Penzionisani nogometaš je gostovao u podcastu ‘River Cafe Table 4’ u kojem se požalio da Victoria jede isto jelo već 25 godina, ribu pripremljenu na žaru i povrće kuhano na pari.

Istaknuo je da on voli eksperimentirati u kuhinji i isprobavati raznoliku hranu, ali da je njegova supruga fanatik zdravlja i rijetko će odstupiti od svog jelovnika.

– Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko će napraviti iznimku. Jedino kada je htjela pojesti nešto s mog tanjura je bilo kada je nosila našu kćer Harper i to je bilo nevjerovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sjećam se o kojoj se hrani radilo, no znam da to nije jela otad, ispričao je David. Otkrio je da obožava biti sam kod kuće jer može eksperimentirati s hranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria je ranije otkrila za isti podcast da ne jede hranu pripremljenu u ulju, maslacu i umacima te izbjegava crveno meso i mliječne proizvode. Ispričala je da najviše voli tostirani hljeb s malo soli ili eventualno kuhano povrće na pari s vrlo malo začina. Priznala je i da je vjerovatno ‘najgora noćna mora u restoranima’, zbog zahtjeva oko pripreme hrane.

Victoria u svojoj prehrani uvijek odvaja hranu bogatu ugljikohidratima od one koja je puna proteina.

– Za većinu restorana vjerovatno sam najgora mora. Obožavam povrće kuhano na pari. Volim kuhati hranu na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili umake, otkrila je.

Govoreći o svojoj neobičnoj prehrani, izjavila je da je čak i Gordon Ramsey, vrlo dobar prijatelj Beckhamovih, rekao da nikada nije vidio nikoga tako discipliniranog u pogledu načina na koji se hrani.

– Volim popiti piće uz večeru i mogu postati vrlo dobar gost na večeri, rekla je Victoria.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti