Ljubav ili mama i tata: Đina Džinović na životnoj prekretnici, napušta li roditelje ili dečka

Piše: Azra

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoljetstvo kćerki Đini gala zabavom. Međutim mediji su pisali da je poznati pjevač veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića.

Đina je odlučila da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

‒ Andrej igra za „Crvenu zvezdu“, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je odlučila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor i dodao da Haris kćerku i te kako razumije, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna djevojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AĐ (@andrej.djuricc)

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio.

“Novo poglavlje”, napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale.

Da li će Đina napustiti roditelje ili možda dečka, pokazaće dani koji su pred nama.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti