Beyonce srušila internet novom najavom albuma

Piše: Azra

 

Slavna pjevačica Beyonce objavila je naslovnicu svog dugoiščekivanog albuma ‘Renaissance’. Album bi trebao izaći krajem jula. Na objavljenoj fotografiji pjevačica sjedi na konju u minijaturnom ‘oklopu’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

-Stvaranje ovog albuma omogućilo mi je da si stvorim mjesto na kojem mogu sanjati i pronaći bijeg iz ovih strašnih vremena za cijeli svijet. Omogućilo mi je da se osjećam slobodno i pustolovno u vremenu kad se malo što kretalo. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto na kojem neće biti osuđivanja. Mjesto na kojem ćete biti oslobođeni perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje na kojem sam otkrivala nešto novo. Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj glazbi. Nadam se da će vas inspirisati da zaplešete. Ha! I da se osjećate jedinstveno, snažno i seksi kao što i jest, poručila je Beyonce u opisu fotografije.

U manje od 24 sata  njezina je objava prikupila više od tri miliona i šesto hiljada lajkova.

Beyonce je 21. juna objavila prvu pjesmu sa svog novog albuma ‘Break my soul’.

Beyonce iza sebe ima bogatu muzičku karijeru.

Izvor: Jutarnji.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti