Danijela Martinović otkriva sve o udarcima koje joj je život nanio

Piše: Azra

Prošlo je godinu dana kako su Danijela Martinović i Petar Grašo završili ljubavnu priču dugu 24 godine i time bili glavna tema svih medija. Danijela Martinović i Petar Grašo su naizgled bili sretan par, pa je vijest o njihovom raskidu sve šokirala.

Popularni pjevač se ubrzo oženio mladom Hanom Huljić sa kojom očekuje i bebu, a Danijela je vješto izbegavala sva novinarska pitanja i trudila se da izgleda kao da je novi život njenog bivšeg ne dotiče nimalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

Pjevačica je privukla pažnju posljednjom objavom na Instagramu gdje je najavila veliki povratak na tradicionalni Splitski festival, na kom će nositi jednu posebnu haljinu. Radi se o bijeloj kreaciji koja će biti oslikana različitim dijelovima grada, Danijelinog rodnog Splita.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

– Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: ‘Je l’ stvarno? Šta ti misliš, hoće li nju primiti na festival?’ Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: ‘Tomo, prva stvar, idem mami reći da si me primio na festival’ – izajvila je Danijela nedavno.

Ono što je najviše zainteresovalo javnost jeste Danijelina autobiografska knjiga koja bi trebalo da izađe na jesen.

Izvor: Glossy

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti