Crno, koža i visoki sjaj: Rozga iznenadila u haljini brenda koji vole i Kardashianke

Piše: Azra

Pjevačica je došla na zabavu povodom 50. rođendana Nine Badrić, gdje je u ekskluzivnom društvu u zagrebačkom restoranu Apetit, proslavila ovaj poseban dan svoje kolegice pojavivši se u upečatljivoj kreaciji danskog brenda.

Jelena Rozga došla je na rođendansku zabavu svoje prijateljice i kolegice Nine Badrić, gdje je svojom pojavom ostavila dojam. Vruću julsku noć u ekskluzivnom zagrebačkom restoranu s probranom ekipom Jelena nikako nije htjela propustiti. Pjevačica iz Splita, osim po brojnim hitovima i dobrom glasu, oduvijek je bila poznata po istančanom modnom stilu. Njena vitka figura, koju zahvaljuje i dugogodišnjem plesanju baleta, “podnosi” različite modne eksperimente, toga Jelenu često možemo vidjeti u kreacijama koje se druge žene ne bi usudile probati.

Ovog puta je Splićanka iznenadila odabirom haljine, koja je klasičnog kroja, ali neobičnog materijala. Sašivena od crne ekološke kože, s efektom lateksa zbog svog visokog sjaja, haljina je pravog rockerskog štiha.

Kreacija prati liniju tijela do polovice listova, a gornji dio sašiven je u obliku korzeta s jednostavnim, tanjim naramenicama. Poseban detalj je i patentni zatvarač koji se proteže cijelom prednjom dužinom haljine.

Dansku dizajnersku kuću ROTATE Birger Christensen odabrala je i pripadnica jedne od najpoznatijih porodica – kako su se Danci pohvalili na Instagramu – Khloe Kardashian odabrala je njihov baloner od umjetne kože koja imitira zmijsku kožu u smeđoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROTATE (@rotatebirgerchristensen)

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još