Poslije toliko godina ponovo kod kuće: Tajči u društvu trojice sinova stigla u Hrvatsku

Piše: S.P.

Tatjana Matejaš Tajči, posljednja velika jugoslovenska zvijezda, više od tri decenije živi u Americi.

No, posljednjih godina sve češće je ponovo viđamo u ovim krajevima. Nedavno je stigla na odmor u Hrvatsku, a na aerodromu u Zagrebu nekad popularnu pjevačicu dočekala je majka Štefica. Dugo se nisu vidjele. Za sve je kriva korona, kaže Tajči, koja je na trosedmično ljetovanje povela i sinove Bleza, Evana Amadeusa i Dantea.

‒ Mama je bila sa nama u Americi sve do početka pandemije. Imali smo planove da tog ljeta dođemo kod nje. Od tada su prošle dvije i po godine, a najmlađi sin u međuvremenu je prerastao braću – rekla je pjevačica „Jutarnjem listu“, koji je konstatovao da su majčina kuhinja i zagrljaj nezamjenjivi.

Tajči se još bavi muzikom, a prije nekoliko mjeseci privela je kraju edukaciju za lajfkouča u „Chopra centru“. Njeni sinovi već su stasali i polako se spremaju da žive svoj život: Dante počinje da radi u svojoj struci, Evan studira, Blez završava srednju školu. No, do tada će malo uživati sa mamom na Jadranu. Trenutno su stacionirani u Dubrovniku, gdje je Blez prohodao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti