Nikad zaljubljeniji Amra i Edin Džeko uživaju na ljetovanju, borave u najljepšem hotelu u Grčkoj

Piše: S.P.

Grčka je jedna od uvjerljivo najatraktivnijih i sve popularnijih odredišta za ljetovanje koje ne prestaje oduševljavati svojim brojnim, bajkovitim otočićima koji kriju neke od najljepših svjetskih plaža. Upravo u Grčkoj odmaraju i najpoznatiji bh. par Amra i Edin Džeko.

Sudeći prema fotografijama s njihovog Instagrama, Amra i Edin izgledaju nikad zaljubljeniji, a svemu tome doprinosi i čarolija hotela u kojem ovaj par boravi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Calilo je hotel koji je nedavno proglašen najljepšim u cijeloj zemlji, a koji na prvi pogled potpuno oduševljava svojom nerealnom, zadivljujućom arhitekturom i funkcionalnim instalacijama. Osmijesi na licima bh. fudbalera i manekenke odaju sreću i zadovoljstvo koje su pronašli u ovom šarmantnom odmaralištu.

Calilo je svoj dom pronašao na otočiću Iosu, smještenom nedaleko popularnih destinacija Mykonos i Santorini i idealno je mjesto za uživanje u otočkim kulturnim znamenitostima, spektakularnim plažama, netaknutom prirodnom krajoliku i užurbanom noćnom životu koji se svakoga dana odvija na prelijepom Iosu.

Amra nije odoljela da ne pokaže djelić ljepote koju ovaj hotel nudi. Ipak, ovaj luksuz nije za svačiji džep. Cijena dva noćenja u julu u ovom hotelu iznosi preko 3 hiljade KM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Simpatični bh. par prije odmora u Grčkoj boravio je u Dubrovniku s njihovom dječicom.

U nastavku pogledajte još fotografija fascinantnog hotela Calilo u kojem borave Amra i Edin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calilo (@calilo_ios)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEREMY AUSTIN (@jeremyaustiin)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti