Crnogorski influenser se još uvijek u bolnici oporavlja od operacije, a sada je njegova kćerka doživjela nesreću

Piše: S.P.

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, doživio je nezgodu kada je skokom u bazen smrskao čeonu kost, a sada je i njegova kćerkica doživjela nesreću.

Naime, Jovan se nalazi u bolnici, a pored svih nemilih događaja, on u svom maniru snima videe u kojima zasmijava svoje pratitelje, međutim, sada to nije bio slučaj.

Influenser se oglasio na svom Instagram profilu, gdje je kroz suze objasnio da je njegovoj kćerkici otkinut dio prsta, te se i ona takođe nalazi u bolnici.

– Tužan sam, ne postoji čovjek kome nisam pomogao, nikoga ne mrzim, čak sam i za neprijatelja uvijek tu. Ali me nešto us**lo do bola. Beka mi je imala sinoć nezgodu, otkinula je dio prsta – rekao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

– Operisana je sinoć, evo ja sam u bolnici, ona je u dječijoj bolnici sa majkom. Znam da sam malo emotivan, ali lakše mi je kad podijelim s vama – priznao je Jovan.

Nema sumnje da je ovaj video rastužio mnoge, a nedugo nakon njegove objave uslijedili su brojni komentari u vidu podrške.

Izvor: telegraf.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti