Influenserica objavila da je njena beba preminula dva dana nakon porođaja: Slomljena sam

Piše: S.P.

Britanska influenserica Lauren Goodger objavila je vijest da je njena beba preminula samo dva dana nakon porođaja.

– Lorena, počivaj u miru, 8. juli 2022. Bila je najljepša zdrava beba, baš kao što je njena sestra La Rose. Riječi ne mogu opisati kako se kao majka osjećam sada kada sam izgubila bebu koju sam nosila mjesecima i o kojoj sam brinula, započela je.

Dodala je da nije bilo komplikacija u trudnoći niti prilikom porođaja. Beba je rođena zdrava. Nije željela otkriti više detalja o uzroku smrti.

– Slomljena sam. Vratila sam se iz bolnice. Charlie i ja smo neko vrijeme proveli s našom djevojčicom Lorenom. Još uvijek se nisam oprostila od nje. Molim fotografe da poštuju našu privatnost. Trenutno organizujemo sahranu, napisala je.

Dodala joj najveću podršku u ovom teškom periodu pruža njena kćerka La Rose, bez koje ne bi preživjela tugu i bol.

– Ovo nikada neću preboljeti, ali ću naučiti živjeti jer čuvam Lorenu u srcu. Uvijek će biti sa mnom i znam da ćemo se jednog dana ponovo sastati. Lorena, anđele moj, mnogo te volim, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Rose Goodger (@laurengoodger)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti