Romeo Beckham proživljava ljubavne jade, nakon 3 godine veze prekinuo s Mijom Regan

Piše: Azra

Victoria i David Beckham uživaju s kćeri Harper na Jadranskoj obali dok neki članovi njihove porodice prolaze kroz ljubavne jade.

Kako piše britanski Daily Mail, njihov 19-godišnji sin Romeo okončao je svoju trogodišnju vezu s Mijom Regan (19). Njihovoj ljubavi je navodno presudila udaljenost jer manekenka živi u Londonu, a Beckham na Floridi gdje igra za nogometni klub Inter Miami II kojem je njegov tata David suvlasnik.

Mia i Romeo su 3. Maja proslavili treću godišnjicu veze kada mu je ona posvetila objavu.

– Voljet ću te zauvijek. Tri godine oko sunca s tobom, napisala je manekenka uz nekoliko njihovoj zajedničkih fotografija.

– U biti je njihovoj vezi u toj mladoj dobi presudila udaljenost. Romeo i Mia su oboje dragi, mladi ljudi, jako se sviđaju jedno drugome i njegova porodica voli manekenku. Mia će nastaviti modnu saradnju s Romeovom mamom Victorijom, no nažalost njihova veza je gotova, rekao je izvor za Daily Mail.

– Romeo je fokusiran na nogomet i živi u Miamiju, a Mia je u Velikoj Britaniji, radi na svojoj karijeri modela i influencerice. Njihov odnos je prijateljski. I dalje međusobno podržavaju i nedavno je komentirala na Instagramu njegov pogodak na utakmici,dodao je.

Ipak, mnogi pratitelji su primijetili da je Beckham požurio ukloniti svaki trag bivše djevojke na društvenoj mreži i obrisao fotografije s njom. Počeli su komentirati i na Mijine objave na Instagramu i ispitivati o prekidu.

– Romeo je prekinuo s tobom? Obrisao je sve tvoje fotografije na Instagramu, upitao je jedan pratitelj.

Mia je ostavila njihove zajedničke fotografije na kojima izgledaju jako zaljubljeno.

Beckham je zadnjih dana podijelio prizore s utakmice na kojoj je zabio gol, a čestitao je i 11. rođendan sestri Harper koja ga je proslavila na otoku Lopudu s roditeljima.

– Volim te puno i ne mogu dočekati da te vidim, napisao je Romeo. Nagađa se o tome hoće li se na Jadranskoj obali pridružiti svojim roditeljima i sestri čiji je dar pokazao na Instagram storyju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Inače, posljednjih mjeseci se pisalo kako su Mia i mladi Beckham jako zaljubljeni i da razmišljaju o vjenčanju.

Također pisalo se kako ona ima divan odnos s njegovom majkom Victorijom.

Šuškalo se i o njenim problemima s Nicolom Peltz (27) koja se udala za Romeovog starijeg brata Brooklyna (23). Naime, kako je izvijestio Daily Mail, nisu se slagale i njihov odnos je pokušala popraviti Victoria, a nije poznato zbog čega su se sukobile.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još