Grudi je povećala 13 puta, a ne brine je čak što ni doktori ne preporučuju toliki broj zahvata

Piše: Azra

Katie Price uživa na Tajlandu, dok ju kod kuće u Velikoj Britaniji čekaju problemi sa zakonom.

Britanska starleta Katie Price trenutačno odmara na Tajlandu gdje ponosno ističe svoje bujne atribute koji su rezultat brojnih estetskih operacija i zahvata, a kojima je već zabrinula i svoje najbliže.

Paparazzi su 43-godišnju Katie uhvatili u trenucima opuštanja pored bazena na kojem je uživala u bikiniju čiji je gornji dio jedva pokrio raskošne grudi koje je dosad povećala već 13 puta. Tom je odlukom užasnula svoju porodicu, a iako joj estetske operacije nisu strane, jedan vodeći kirurg izrazio je zabrinutost zbog njenog zdravlja te velikog opterećenja tijela i organizma.

Nagrađivani doktor Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

– Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao hirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak, izjavio je Alex.

Katie je na odmoru očito odlučila zaboraviti da joj prijeti zatvorska kazna zbog niza prekršaja za volanom i nakon što joj je vozačka dozvola bila oduzeta šest puta.

Problematičnu zvijezdu, kojoj je vozačka dosad oduzeta već šest puta, policija je uhvatila dok je u BMW-u vozila brzinom iznad dopuštene u blizini svoje vile u Horshamu u zapadnom Sussexu. Prekršaj se dogodio u rujnu prošle godine, samo 11 dana prije nego što se slupala autom i hitno je prevezena u bolnicu, a mediji su tada pisali kako je razina alkohola u njenoj krvi bila dvostruko viša od zakonske granice te je usto bila i pozitivna na kokain.

Tada je izbjegla zatvor i dobila je uvjetnu kaznu od 16 sedmica jer se prijavila u centar za rehabilitaciju. Katie je i ranije imala problema sa zakonom.

 

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još