Ponovno problemi? Princeza Charlene izostala s tradicionalnog Bala ruža, a evo ko je pravio društvo princu

Piše: S.P.

Iako se u posljednje vrijeme pojavljivala na najvažnijim događanjima u monegaškoj kneževini, nedolazak princeze Charlene na tradicionalni Bal ruža, na koji je njen suprug, princ Albert stigao sa sestrom, princezom Caroline, ponovno je potaknuo šuškanja o problemima u njihovu braku

Princeza Charlene još je jednom zabrinula sve nakon što se proteklog vikenda nije pojavila na jednom od najvažnijih događanja u monegaškoj kneževini. Naravno, riječ je o godišnjem okupljanju cijele monegaške porodice u Monte Carlu povodom tradicionalnog Bala ruža.

Charlene nije došla na bal iako je, kako se pisalo, navodno od supruga ugovorom dobila 10 milioma funti godišnje kako bi se pojavljivala na važnim događanjima u javnosti, kojima bi pokazala da je sve u redu. Njeno izbivanje ponovno je pokrenulo šuškanja o problemima u njihovom braku i nije, barem za sada, opravdano iz Palače.

Na glamurozni Bal ruža princ Albert II došao je u pratnji sestre, princeze Caroline od Hanovera, i njene kćeri Charlotte Casiraghi, a u dvorani su se našli i ostali članovi njihove porodice.

Inače, Bal ruža održava se u Monaku još od 1954. godine, kada mu je domaćica bila holivudska diva i supruga monegaškog vladara Grace Kelly, i on je jedinstvena prilika da se uzvanici plave krvi posebno dotjeraju i modno istaknu. U tome je i ove godine prednjačila upravo unuka princeze Grace, Charlotte Casiraghi.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još