Prije plastičnih operacija i skupe šminke: Ovako je izgledala Lepa Brena

Piše: S.P.

Regionalna pjevačica Lepa Brena javnosti je poznata i po svojem besprijekornom izgledu, a divna je i u 62. godini. Naime, ona izrazito pazi na svaki detalj, bilo da je riječ o šminki i frizuri ili odjevnoj kombinaciji, sve mora biti u potpunosti savršeno.

Brena je tada imala bujnu smeđu kosu, a njeno lice bilo je ugodno popunjeno. Također, imala je tanje obrve i nije bila toliko sklona sređivanju kao sada. Možemo primijetiti kako je na fotografiji koju je objavio express.ba pjevačica potpuno ležerno obučena i bez imalo šminke.

Kasnije, kada se počela baviti muzikom, odlučila je postati plavuša te je i dandanas ostavila tu boju kose. Čini se kako se Breni ona najviše sviđa te se zbog toga više nije vraćala u neke tamnije nijanse.

Iako mnogi smatraju da se podvrgnula i nekim plastičnim operacijama, ona ne skriva da do svog izgleda posebno drži, a to dokazuje i posebna prehrana kojoj je vjerna, ali i redovni treninzi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti