Zašto je najbolje pustiti kosu da se osuši prirodnim putem

Piše: Samila Pilav

Budući da je ljeto te da su temperature vrlo visoke idealno je vrijeme da pustite svoju kosu da se osuši prirodnim putem jer nema straha od prehlade.

Vjerojatno kosu većinu godine sušite fenom stoga je ljet idealno doba kako biste svoju kosu odmorili od svih uređaja na toplinu koji mogu negativno utjecati na vašu kosu.

Upravo to je glavni razlog zašto je kosu bolje sušiti prirodnim putem nego fenom no postoje i određena pravila kada je u pitanju prirodno sušenje kose.

Kako bi vaša kosa izgledala kao da ste ju fenirali kosu je potrebno ne dirati dok se ne osuši u potpunosti. također potrebno ju je češljati češljem širokih zubaca, a preporučljivo bi bilo i da je umjesto peškirom osušite pamučnom majicom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti