Ivanka Trump oprostila se od majke porodičnim fotografijama: Srce mi je slomljeno

Piše: Azra

Preminula je Ivana Trump, poduzetnica, modna dizajnerica i prva supruga Donalda Trumpa. Njena kćerka Ivanka Trump posvetila joj je emotivnu objavu na Instagramu.

– Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom je svom djelovanju pokazala snagu, upornost i odlučnost. Živjela je život punim plućima i nikada nije propuštala priliku za smijeh i ples, napisala je Ivanka.

Objavila je porodične fotografije s majkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

– Zauvijek će mi nedostajati i zauvijek ću čuvati sjećanje na nju u svom srcu, dodala je Ivanka.

Ivana Trump je s bivšim američkim predsjednikom bila u braku od 1977. do 1992. godine. Zajedno su dobili troje djece – Donalda Jr.-a, Ivanku i Erica.

– Djeca i ja zajedno smo slavili, putovali i tugovali. Naša veza bila je, i jest, naše najvrjednije vlasništvo, napisala je svojedobno Ivana u memoarima Raising Trump.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti