Šta će Kim reći na to? Pete Davidson otkrio vidi li se u braku i s djecom

Piše: Azra

Dečko Kim Kardashian ima velike planove za svoju ljubavnu budućnost, kako je Pete Davidson otvoreno kazao jedva čeka brak i djecu. Naime, zvijezda emisije Saturday Night Live otkrio je svoje intimne želje i planove voditelju Kevinu Hartu, ta je tema iskrsnula nakon što je Davidson kazao kako bi u jednom trenu života htio postati otac. Kada ga je voditelj pitao želi li djecu i brak, Pete je odgovorio kao iz topa.

– Sto posto. Mislim, nadam se da će ići u tom smjeru, kazao je komičar. No nije stao na tome, nego je u detalje objasnio kako je zasnivanje porodice za njega veliki prioritet.

– Nešto što najviše želim postići je imati dijete. To mi je san, kazao je.

Pete već zna kakav bi roditelj volio biti.

– Bilo bi jako zabavno oblačiti malog frajera. Jako sam uzbuđen zbog tog poglavlja. Tako da se sada pripremam za to, pokušavam biti dobar čovjek, razvijam se i poboljšavam tako da kada se dogodi bit će lakše, objasnio je Pete.

Osim toga očinstvo je već dugo godina želja za Davidsona.

– Otkako je moj tata umro, osjetio sam želju da što prije imam dijete, kazao je komičar.

Njegov je tata Scott Davidson bio vatrogasac koji je preminuo na dužnosti u stravičnom napadu na WTC 11. septembra 2001.

– Opet, ne volim izgovarati otrcane klišeje. Razmišljao sam na način – ne želim da se ijedno dijete osjeća ovako kako se osjećam ja sad. Znam, nije on kriv što je preminuo. Ali biti tu za nekoga da se ne mora osjećati tako, i bio sam vrlo uzbuđen oko toga da ću ja biti taj netko. Promatrati kako ima nešto što ja nisam imao, otvorio se komičar.

Ovaj 28-godišnji komičar već je neko vrijeme u vezi s najpoznatijom reality zvijezdom Kim Kardashian. Postali su par u novembu 2021. ubrzo nakon što je Kim gostovala u emisiji Saturday Night Live, a njihov prvi poljubac je pao pred kamerama.

– Kad smo se poljubili u sceni osjetila se vibra. I meni je samo došlo – o sr***, možda bih trebala probati nešto novo, rekla je Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ova 41-godišnja poduzetnica ima četvero djece iz braka s reperom Kanyeom Westom. Prvo dvoje djece North i Chicago je rodila sama, a mlađu djecu Psalma i Sainta rodila je surogat majka.

Davidson je bio blizu braka ranije, 2018. zaručio se s Arianom Grande, bilo je to nekoliko sedmica nakon što su potvrdili vezu na društvenim mrežama. Nekoliko mjeseci kasnije par se razišao, sada su oboje našli nove ljubavi.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti