Pique snimljen nakon prekida sa Shakirom, pjesma koju je slušao privukla pažnju

Piše: Azra

Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique privlače pažnju javnosti otkako su objavili da se razilaze nakon 12 godine veze. Nakon nešto više od mjesec dana od objave prekida, obožavatelji su snimili nogometaša koji je automobilom prolazio cestom.

Pique je u tom trenutku odlazio s treninga u svom automobilu i na snimkama ima ozbiljan i zamišljen izraz lica te izbjegava gledati u obožavatelje i kamere. Na videu se može čuti kako Pique u automobilu sluša Shakirinu pjesmu Inevitable.

“Kakva sjajna pjesma”, vikao je jedan od obožavatelja koji je potom video objavio na TikToku. Dosad je video pregledan gotovo sedam miliona puta. Inače, stihovi te pjesme idu “Ne moraš to reći, nećeš se vratiti, poznajem te dobro”.

@carmonaa.23 Pique escuchando a shakira😱😂#carmonaa23 #paratii #fyp #tiktokindia #bcn #tiktok #tiktoker #tiktokespaña #parati #fcbarcelona #gaeltonto #pique #shakira ♬ sonido original – carmonaa23

Njegova afera navodno kriva za prekid veze

Podsjećamo, Shakira i Pique su se upoznali na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikad se nisu vjenčali, ali su u vezi dobili dvojicu sinova – Milana (9) i Sashu (7).

U junu je potvrđeno da su prekinuli, a pisalo se da je pjevačica nogometaša uhvatila u krevetu s drugom ženom. Riječ je navodno o mladoj ženi koju je Pique upoznao u jednom noćnom klubu. Navodno je riječ o konobarici, čiji su inicijali C.C.

Pojavili su se i natpisi da Shakira želi napustiti Barcelonu i živjeti u Miamiju sa svoje dvoje djece. Pique im, navodno, neće dopustiti da napuste zemlju.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još