Starija je već očarala svojom ljepotom, evo kako izgleda mlađa kćerka Monice Bellucci

Piše: Azra

Nakon revije brenda Dolce&Gabbana na Siciliji, gdje je prisutne očarala opet svojom ljepotom starija kćerka italijanske glumice i francuskog glumca, svi pričaju o mladoj Devi Cassel. Malo je, međutim, poznato da ona ima i mlađu sestru, koja je, takođe, naslijedila majčinu ljepotu.

Sedamnaestogodišnja Deva odlučno grabi ka uspješnoj manekenskoj karijeri. Nakon što se prošle godine našla se na naslovnici magazina Vogue, i to u društvu svoje slavne majke Monice Bellucci, učestvovala je u više mondih kampanja i snimila više editorijala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xeniya Kulikova (@kulikovaxeniya)

Lijepa Deva ima i mlađu sestru Leoni (12), koju su Monica i francuski glumac Vincent Cassel dobili u 11. godini braka, a razveli su se kad je bila tek trogodišnjakinja.

Iako je glumački par preferirao da čuva svojek ćerke daleko od očiju javnosti, u poslednje vrijeme su malo popustili, pa je Deva počela da gradi manekensku karijeru, a Leoni se više ne skriva od paparaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @leoniecassell

(L.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti