Udala se Nina Seničar, objavila fotografije bajkovitog vjenčanja

Piše: Azra

Glumica i manekenka, Nina Seničar (36), izgovorila je sudbonosno “da” prije nekoliko dana u Toskani, dugogodišnjem partneru Jay Ellis, 40, američkom glumcu.

Nina je objavila prvu fotografiju sa vjenčanja, a sudeći prema njoj bilo je bajkovito. Nosila je prelijepu, jednostavnu, bijelu vjenčanicu, bez ramena i proreznom sa desne strane. Mladoženja je crni smoking, koji se uglavnom bira, zamijenio interesantnim bordo odijelom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

– Zauvijek –  napisala je Nina u opisu objave na Instagramu.

Američki časopis “Vogue” podijelio je njihovu zajedničku fotografiju sa vjenčanja na svom Instagram profilu uz opis:

„Nakon što su se njihovi planovi više puta mijenjali usred pandemije i rasporeda snimanja, par se vjenčao u vili u Toskani okruženoj vinogradima i maslinicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

– Oduvijek smo znali da želimo da se vjenčamo u Italiji jer je odlazak tamo bilo prvo zajedničko putovanje, objasnila je Nina.

Nina i Jay su u dugogodišnjo veli i maju kćerku.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti