Ronaldovu Georginu fanovi su zbog ove fotografije optužili za fotošop

Piše: Azra

Georgina Rodriguez, zaručnica slavnog fudbalera Christiana Ronalda, podijelila je s pratiteljima fotografiju u vrlo izazovnom izdanju.

Riječ je o uskoj crno-bijeloj haljini s visokim prorezom, koji je istaknuo njezine vitke noge, istreniranu stražnjicu, ali i manekensku figuru nakon poroda, na kojoj joj mnoge žene zavide.

– Neka nikad u tebi ne umre ona djevojka koja te je toliko puta spasila od stvarnosti svojim protuotrovom za ludilo, napisala je u opisu ispod provokativne fotke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Ko god pomisli da ovako izgleda tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi”, ” Kosa ti je prelijepa, ali ovo nije tvoja stražnjica”, “Zgodna si, ne treba ti Photoshop”, “Žena mačka”, “Krasotica”, samo su neki od komplimenata koji su se nizali u nastavku.

Ronaldo i Georgina u aprilu ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina.

Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i porodičnu fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

Ronaldo i Georgina nedavno su uživali s djecom na Mediteranu, kojim su plovili luksuznom jahtom od pet i po miliona funti, a čijom se snimkom fudbaler pohvalio na Instagramu.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti