Jelena Karleuša ima veliko srce: Udomila psa sa deponije

Piše: Azra

Pop zvijezda Jelena Karleuša u posljednje vrijeme meta je svih medija nakon što je objavila da se razvodi od svog supruga Duška Tošića. Pjevačica je poznata po brojnim skandalima i kreativnim modnim kombinacijama.

Ovog puta, Jelena je raznježila svoje pratitelje dirljivom fotografijom i pokazala da ima veliko srce.

Kareluša je udomila malog odbačenog psa sa deponije i pružila mu novu priliku za život.

-Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi iz Ventura Udomljavanje Ljubimaca su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, liječili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku. Usvajajte životinje, volite životinje! Pomozite životinjama! Ps (A oni koji su ga izbaciji na ulicu i tjerali sa kapije kada se vratio… neka gledaju… kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje), napisala je Jelena ispod fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ventura Udomljavanje Ljubimaca (@ventura_udomi)

Pratitelji su oduševljeni njenim djelom što su opravdali i komentarima.

-Kakva si ti žena. Čudna. Ali humana i dobra., Najveći si čovjek Jelena, svaka ti čast, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti