Gala događaj: U toku su pripreme za “Azra premium magazine & event“

Piše: Azra

Kompanija “Porsche BH” d.o.o, brend Porsche, odradila je photoshooting ispred „Avaz Twist Towera“ s ciljem pripreme i najave “Azra premium magazine & eventa“, koji će biti održan 13. avgusta u 20 sati u „Avaz Twist Toweru“.

– Modeli koji su bili prezentirani za photoshooting su: Cayenne S coupe i 911 GT3 s Touring paketom. Kompanija “Porsche BH” d.o.o, brend Porsche, ekskluzivni je partner eventa, tako da smo iskoristili priliku da ispred našeg objekta „Avaz Twist Towera“ uradimo photoshooting – poručio je Enis Hadžimujić, direktor marketinga “Avaz roto-pressa”.

U ime kompanije “Porsche BH” d.o.o., brend Porsche, photoshootingu su prisustvovali Melisa Čengić, marketing, CRM i PR menadžer marke Porsche i Armin Mulović, brand menadžer marke Porsche za BiH.

Melisa Čengić, marketing, CRM i PR menadžer marke Porsche

Armin Mulović, brand menadžer marke Porsche za BiH

Specijalno izdanje sedmičnog magazina „Azra“, „Azra premium“, vraća se na velika vrata bh. izdavačke scene. Izdanja koja su se nekada iščekivala s oduševljenjem ponovo vraćamo na zahtjev naših čitatelja.

Cilj ovogodišnjeg projekta i specijalnog premium izdanja magazina „Azra“ jeste da slavimo uspjeh naših bh. dama i da pričamo priču o njima.

Ovo izdanje, koje zajedno priprema urednički tim magazina „Azra“ i odjel marketinga Avaz roto-pressa, po mnogo čemu će se razlikovati od ostalih.

Inspirativne priče naših dama o uspjehu, životnoj borbi, nadahnuću, dostizanju poslovnih i privatnih ciljeva će krasiti naše prvo ovogodišnje izdanje premium magazina „Azra“.

Šta vas sve čeka:

– Promocija specijalnog izdanja magazina “Azra” premium

– dodjela azrinih priznanja damama koje su obilježile našu današnjicu

– zabavni program

– gosti iznenađenja

– promocije

– pokloni i vrijedne nagrade za sve posjetitelje

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti