Narušeni odnosi u domu Džinovića, ovo je razlog

Piše: Azra

Prije nego što je upoznao suprugu, Haris Džinović je živio sam u stanu i volio je da sve sam sprema i sređuje.

Pjevač je poznat po tome što voli da mu sve bude pod konac sređeno i da sija od čistoće. To je iznenadilo Harisovu suprugu Melinu, kada su bili u fazi zabavljanja.

– Ja jesam perfekcionista, sjećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gdje treba, prisjetio se pjevač koji ne voli da mu neko remeti navike i dodao:

– Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomjeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomjera, a svaki put pomjera i izvinjava se, ali džaba joj govorim, požalio se svojevremeno u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Foto: Pixsell

Takođe je izjavio da se nije odmah navikao na prisustvo druge osobe u domu.

– Svaka žena na svijetu ima ambiciju da promijeni muškarca, ali nemoguće je da promijeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne, priznaje Džinović.

Izvor: Nportal.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti