Hana Hadžiavdagić otkrila da još uvijek vodi borbu za potomstvo, bila je na šest operacija

Piše: S.P.

Influenserica Hana Hadžiavdagić otkrila je da je još uvijek istrajna u borbi za potomstvo.

– Prije tačno dvije godine saznala sam za moju dijagnozu adenomioze i krenula je borba… Rezultat – šest operativnih zahvata, a na posljednjem sam bila prije 20 dana. Sada je, kako doktor kaže, sve super, s operacijama smo gotovi… Idemo dalje s terapijom do prvog transfera na jesen, napisala je.

Inače, adenomioza se definiše kao urastanje endometrijskog tkiva u mišićne zidove maternice. Međutim, još uvijek se ne zna uzrok adenomioze niti kako ona utječe na neplodnost.

Hanina i Tarikova velika želja je da uživaju u čarima roditeljstva.

– Obavila sam detaljan ginekološki pregled uz najmoderniju ultrazvučnu tehnologiju te smo dogovorili daljnje korake, a sve u cilju kako bi se ova dva osmijeha udružili u jedan… Onaj najdragocjeniji i opet najljepši. Držite nam fige jer ću sve dijeliti s vama… Znam da ste vi, osim moje obitelji, moja najveća podrška, navela je ranije na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti