Od rođenja su je pratile tragedije, oca joj je “dao” DNK test: Kćerka pokojne Anne Nicole Smith je odrasla i ista je majka

Piše: Azra

Kćerka Ane Nikol Smit Danijelin Birkhed viđena je nedavno na koncertu Dženet Džekson u društvu oca Larija, a njihove fotografije munjevito su obišle svijet.

Razlog je, pored toga što fanove pokojne ljepotice zanima kako izgleda njena kćerka danas, Danijelina nevjerovatna sličnost s majkom i činjenica da je naslijedila sve najljepše od nje. Na prvom mjestu, tu je osmijeh kojim je Ana Nikol Smit svojevremeno hipnotisala svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Danijelin Birkhed imala je svega šest mjeseci kada je ostala bez majke.

Bilo je to 2007. godine, nakon što se čuvena ljepotica Ana Nikol Smit predozirala lijekovima. Samo početak života djevojčice bio je obilježen tragedijama, budući da je njen polubrat Danijel preminuo tri dana nakon što je Danijelin došla na svijet.

Anin život oduvijek je intrigirao medije, a možda najviše kada je bila u drugom stanju po drugi put, odnosno dok je čekala upravo Danijelin. Tih dana nije bilo poznato ko bi mogao da bude otac Anine bebe, a u dokumentima je naveden Hauard K. Stern, dugogodišnji agent i advokat Ane Nikol Smit. Međutim, pojavile su se sumnje da bi to mogao biti Anin trelohranitelj Aleksander Denk, zatim Frederik Princ fon Anhalt i Leri Birkhed.

Stern je tvrdio da su Ana i on bili u dugoj vezi i da ne sumnja da je dijete njegovo, pa je upisan kao Danijelin otac, ali sud je zahtijevao dokaz.

Na kraju je sprovedeno DNK testiranje radi utvrđivanja učinstva, koje je dokazalo da je Danijelin tata fotograf Lari Birkhed. On je u tom trenuku bio na stubu srama jer se spekulisalo da je za novac davao izjave o Ani Nikol Smit, što je on negirao, a poznato je da medijima prodavao njene fotgorafije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Na suđenju na kojem je utvrđivano očinstvo, Birkhed je priznao da je bio u kratkoj vezi s prekidima s pokojnom ljepoticom, koja je trajala od augusta 2005. do februara 2006. godine.

U svakom slučaju, Ana Nikol Smit preminula je 8. februara 2007. godine nakon što je unijela prekomjernu količinu lijekova u organizam, a kasnije je otkriveno da je i u devetom mjesecu trudnoće pod lažnim imenom dobila metadon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Kada je imala samo šest godina, Danijelin, za koju je bilo jasno da je naslijedila svu majčinu ljepotu, postala je dijete-model i pojavila se u kampanji modne kuće Guess.

— Danijelin na setu ima isti razigrani duh kao što je imala njena majka — izjavio je kasnije koosnivač ovog brenda Pol Marsijano.

Anina kćerka, doduše, gaji nešto “tvrđi” imidž u odnosu na majku, a po svemu sudeći ipak neće nastaviti njenim stopama. Kako je istakla jednom prilikom, voljela bi da se bavi muzikom, a trenutno uči da svira gitaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Kako su mediji pisali, jedan od razloga za veliku bitku oko očinstva nad Danijelin jeste i novac koji je njena majka očekivala da će naslijediti od pokojnog supruga Džeja Hauarda Maršala, milijardera za kog se udala 1994, kada je on imao 89 godina.

Danijelin otac Lari Birkhed nadao se da će djevojčica dobiti značajnu sumu od nasljedstva, ali je Savezni sud 2014. godine presudio da njoj ipak ne pripada ovo bogatstvo, koje je naslijedio sin Aninog pokojnog muža.

Izvor: glossy.espreso.co.rs

(S.P.)

Pročitajte još