Momčilo Otašević uživa u braku sa svojom Jelenom: I ja sliku sa ženom imam

Piše: Azra

 

Pratioci crnogorske glumačke zvijezde Momčila Otaševića ugodno su se iznenadili kad su ga na njegovom Instagram profilu ugledali zagrljenog sa suprugom Jelenom Otašević Perčin. Glumac je po prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Jelenu i Momčila ne pojavljuju se često u javnosti, a dobro raspoloženi supružnici sada su skupa osvanuli na fotografiji s romantične večere. „I ja sliku sa ženom imam!“, pohvalio se glumac te označio da se nalaze u Lopudu a u hashtagovima istaknuo ‘ljeto’, ‘odmor’, ‘konačno’.

Glumac i glumica inače članica ansambla zagrebačkog HNK, u braku su od 2018. godine i zajedno imaju kćerku Mašu i sina Jakšu. Otašević je ranije otkrio da nijedno od njih nije ni pomišljalo da će završiti zajedno, a upoznali su se na snimanju serije „Zora dubrovačka“.

Podsjetimo, par je uplovio u bračnu luku tajnim vjenčanjem u Crnoj Gori i trudi se svoju privatnost držati što dalje od medija. Jelena je prije Otaševića bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojim ima kćerku Lotu.

Pročitajte još