J.Lo na profi i paparazzo fotografijama su dvije različite žene, evo dokaza

Piše: Azra

Cijeli svijet zna da je Jennifer Affleck provela medeni mjesec u Parizu. U velikoj mjeri zato što je ona svjetska zvijezda, a u velikoj mjeri i zato što je njen odmor nakon vjenčanja sa Benom Afflekom bio poput rijaliti programa.

Tačno je da Jennifer često ne može da se odbrani od paparaca, ali čini se da se tokom boravka u Parizu nije mnogo ni skrivala od njih. Naprotiv. Gotovo svakodnevno su iz Grada svjetlosti dolazile njene fotografije sa suprugom i djecom. Onoliko koliko je njeno vjenčanje u Las Vegasu bilo tajno, toliko je medeni mjesec bio izložen javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ono jedino što je nakratko uspjelo da zasjeni njen ljubavni odmor u Parizu bila je modna kampanja objavljena na njenom Instagram profilu u čast njenog 53. rođendana. Prelijepa i zgodna Jennifer ili pak kreatori te kampanje smatrali su da njen izgled treba “pošteno” isfotošopirati.

Muzička i filmska zvijezda je u sjajnoj formi i redovno trenira, ali definitivno ne izgleda ovako, zato su i “oživjele” njene ne tako stare slike sa plaže. Jednostavno, Jay Lo na paparaco i na profi slikama su dvije različite žene.

Pročitajte još