Ove dame dokaz su da su godine samo broj, evo kako izgledaju u bikiniju u šestoj i sedmoj deceniji

Piše: Azra

 

Salma Hayek, Elizabeth Hurley i Christie Brinkley samo su neke od slavnih dama koje mnogo truda i rada ulažu u svoj izgled, pa ne čudi to da famozno izgledaju u bikiniju te da bi vitkom linijom posramile i daleko mlađe žene

Ovo su tek neke s liste holivudskih krasotica koje dokazuju da su godine samo broj.

Demi Moore, ova 59-godišnja glumica zaista se ima čime pohvaliti pa ne čudi da bira bikini modele koji naglašavaju njezinu fantastičnu figuru.

Besprijekornu figuru ima i 68-godišnja bivša manekenka Christie Brinkley.

Engleska glumica i model Elizabeth Hurley i na pragu šestog desetljeća može se pohvaliti svojim sjajnim izgledom u bikiniju, a to duguje uravnoteženoj prehrani i redovitoj tjelovježbi.

Halle Berry iako su joj 55, ova se američka ljepotica može pohvaliti figurom dostojnom 25-godišnjakinje. Na pitanje kako joj to uspijeva, uvijek odgovara – napornim radom

Catherine Zeta-Jones (52) nedavno je otkrila svoju rutinu te javnosti priznala čemu duguje ovakav izgled u bikiniju. Svoj dan započinje kafom, koju ne može izbaciti jer je ovisna o kofeinu. Za doručak bira zobene kaše, jogurt i puno voća. Preferira bijelo meso i ribu uz obaveznu salatu za ručak, a zadnji obrok u danu nikada joj nije poslije 20 sati. Pazi da je za večeru na meniju većinom salata. Namirnice bira po tome da joj ne izazivaju umor, već da ima dovoljno energije za sve što joj treba.

Jennifer Lopez, jedna je od onih koje ne preskaču trening nijedan dan u sedmici i tako već dugih 30 godina, koliko je na sceni. Rezultat je nevjerojatna figura i zategnuti mišići u 53. godini života.

Salma Hayek osim ljepotom svojim je talentom osvojila Hollywood. Jedna je od najpriznatijih Latinoamerikanki, ne samo u Meksiku, nego i u SAD-u. U intervjuu za časopis People priznala je da nema vremena za vježbanje jer ponekad radi i do 20 sati u komadu pa se bavi jogom.

Susan Lucci, 75-godišnja američka televizijska ikona, jedna je od onih žena koja se i u dubljoj starosti može pohvaliti gracioznom i vitkom figurom. Kaže da su pilates i mediteranska prehrana tajne njene vitke linije.

Brooke Shields, glumica koja se proslavila ulogom u filmu Plava laguna’ i kao glumica početnica i danas, u 58. godini života, osvaja svojim nevjerojvatnim izgledom. U bikiniju bi posramila i mnogo mlađe kolegice, a figuru na kojoj joj zavide održava redovitim treninzima.

Pročitajte još