Ljubavna priča Richarda Gerea i njegove 33 godine mlađe izabranice je toliko neobična: Prvi put ju je sreo kad je bila djevojčica

Piše: Azra

Da ljubav ne zna za granice, pravi primjer su holivudski glumac Richard Gere i njegova 33 godine mlađa supruga Aleksandra Silva Fridland, a njihova ljubavna priča je veoma neobična.

Holivudski zavodnik iza sebe ima dva neuspjela braka, a mirnu luku i životnog partnera je pronašao u Španjolki Aleksandri, sa kojom se oženio 2018., a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje djece.

Godine nisu jedina činjenica koja odskače od “uobičajenog” kod ovog ljubavnog para, već i nesvakidašnja priča o njihovom upoznavanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alejandra Gere (@alejandragere)

Naime, par se zapravo prvi put sreo kada je Aleksandra bila djevojčica, jer je Gere bio prijatelj njene porodice, a ponovo su se povezali 2014. u hotelu kojim je Aleksandra upravljala u Italiji. Kako se navodi, zajednički prijatelj ih je spojio, a varnice su odmah planule.Aleksandra je rekla da joj je glumac slao cvijeće dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak, kao i da joj on “redovno piše pjesme”.

Ono što ih je dodatno povezalo jeste što su oboje bili u fazi razvoda kada su se prvi put upoznali. Aleksandra ima sina iz prethodnog braka, kao i Richard. Nakon što se zaljubila u Richarda, Aleksandra je prešla u budizam i preselila se u New York.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alejandra Gere (@alejandragere)

-Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, u kojima morate zajedno da prevaziđete teškoće, mogu da vas zbliže… Ja sam sigurno imala sumnje u nekom trenutku. U početku je bio ubjeđeniji od mene. Ali od samog početka smo osjećali da nam je suđeno da budemo zajedno – ispričala je Aleksandra, dok Gere kaže da je najsretniji čovjek što ima ženu kakva je ova Španjolka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alejandra Gere (@alejandragere)

-Ja sam najsretniji čovjek u univerzumu. Kako da ne budem? Oženjen sam prelijepom ženom koja je pametna, osećajna, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti, koja je odlična kuvarica i koja pravi najbolje salate na svijetu. Aleksandra meditira, ona je vegetarijanka, sjajna majka, ima dodir anđela… a takođe je i Španjolka, a to je zemlja kraljeva i kraljica, Servantesa i Bunjuela… Ne može biti bolje od toga – rekao je Gere. Aleksandra je govorila i o razlici u godinama među njima.

– U ovom životu je moralo biti tako. Obećao mi je bar 20 dobrih godina! Moram da priznam da ima mnogo više energije od mene, mnogo je aktivniji. Teško mi je da ga pratim – izjavila je Aleksandra.

Izvor: pink.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti