Sin Tončija Huljića uspješno čuva svoju privatnost i rijetko se pojavljuje u javnosti

Piše: Azra

Ivan Huljić snimljen je na koncertu britanskog muzičara Jacka Savorettija na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, a čini se da je tamo došao sam.

Samozatajni sin Tončija i Vjekoslave Huljić, 34-godišnji Ivan Huljić, krenuo je roditeljskim stopama i također se bavi muzikom, no u javnosti ga se rijetko viđa i uspješno skriva svoj privatni život.

Foto: Showbuzz

No fotografima nije mogao promaknuti na koncertu britanskog muzičara Jacka Savorettija na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku na kojem je, kako se čini, bio sam.

Naočiti Splićanin nije se obazirao na znatiželjne poglede i izgledao je kao da stvarno uživa u muzici, a snimku s koncerta objavio je i u pričama na svom Instagramu.

Ivan je nedavno snimljen u društvu pjevačice Jelene Rozge, s kojom ga se nekoć povezivalo u medijima, no vezu nikada nisu potvrdili te su je čak i demantirali.

-Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili na samo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imat prijatelje i da mogu pit kafu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi, izjavila je u to vrijeme Rozga za IN Magazin.

Inače, Ivan je nedavno postao ujak djevojčice Albe koju je njegova sestra Hana dobila s Petrom Grašom.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti