Prvi suprug J.Lo: Jennifer i Benu želim sve najbolje, ali mislim da brak neće potrajati

Piše: Azra

Ojani Noa, prvi suprug Jennifer Lopez, u razgovoru za Daily Mail je rekao da se boji da brak njegove bivše supruge i Bena Afflecka neće potrajati.

-Njoj i Benu želim sve najbolje, ali nisam baš uvjeren da će to potrajati. Jen voli biti zaljubljena, ali ona je bila zaručena već šest puta. Ben joj je četvrti suprug. Ja sam joj bio prvi suprug i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Kad smo ležali u krevetu naše prve bračne noći, rekla mi je da ćemo zauvijek biti skupa, ispričao je Noa.

Ojani, koji sada radi kao trener, Jennifer Lopez je upoznao 1996., dok je kao migrant s Kube radio u kubanskom restoranu u Miamiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

-Nisam pojma imao ko je ona. Pogledi su nam se sreli i pomislio sam da je to najljepša žena koju sam ikad vidio, rekao je dodavši da se u njihovoj vezi često osjećao kao Pepeljuga.

-Zaljubili smo se kad je ona već bila slavna. No za vrijeme našeg braka postala je megazvijezda. Dugo mi je bilo teško pričati o tome. Htio sam povučeno živjeti svoj život. Ali kad sam vidio da se udala za Bena, koji je dobar tip, osjećaji su navrli, rekao je.

Za pjevačicu je rekao da je tradicionalna djevojka iz skromne portorikanske porodice.

-Htjela je nekoga ko će je štititi, tko će se zauzeti za nju. Dao sam otkaz i preselio se u Los Angeles. Uskoro smo se preselili u prvu kuću, a kuće su kasnije postajale sve veće. Ali ja nikad nisam htio ništa od nje. Uvijek sam radio i imao svoj novac, ispričao je za Daily Mail.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Warm and Fuzzy (@warmandfuzzy_podcast)

Napomenuo je i da su je slava i novac promijenili pa je od Jen, kako je zove, postala J.Lo. Rastali su se 1997., a još su desetak godina ostali u dobrim odnosima.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti