Kako danas izgleda najljepša djevojčica na svijetu? Porede je s Irinom Shayk, a mnogi misle da će premašiti njen uspjeh

Piše: S.P.

Anastasiya knyazeva važi za jednu od najljepših djevojčica na svijetu. Djevojčica je svoju karijeru, super modela, započela s nepune 3 godine. Vrhunac slave doživjela je u trenutku kada je imala 5 godina, ponijevši titulu najljepše djevojčice svijeta.

Djevojčica prodornih plavih, krupnih očiju, nikoga nije ostavila ravnodušnim, dok je njena harizma samo još jedna stvar koja je čini prelijepom.

Svojim izgledom neodoljivo podsjeća na lutku, te nije ni čudo da je 2017. godine proglašena najljepšom djevojčicom svijeta.

Zbog svoje prirodnosti i spontanosti, fotografi su obožavali da sarađuju s njom, a mnogi su joj prognozirali blistavu karijeru, poredeći je sa Irinom Shayk.

Nakon mnogobrojnih ponuda i angažmana koje je dobijala, djevojčica je sklopila ugovore s mnogim brendovima, kao što su “Chobi Kids”, “Kenguru” i “Kia Motors”, takođe je, imala ulogu voditelja u televizijskim emisijama i učestvovala je u snimanju filmova.

Djevojčica očigledno nije bila ni svjesna svoje moći i slave koju ima, te je popularnost uopšte nije zanimala. Ponašala se prirodno i prizemno, poput druge djece sa kojom je odrastala.

Mnogi drugari iz škole oduševljeni su njenom pojavom, te stalno žele da se slikaju sa njom , ali je to nije poremetilo, jer je vrlo skromna, prema riječima njenih roditelja. Anastasiya se trudi da uživa u djetinjtvu i da radi sve ono što čini jedno dijete.

Pored urođene ljepote i harizme koju posjeduje, Anastasiya ima i nevjerovatan talenat za pjevanje. U školi također ima izvanredan uspjeh, a u slobodno vrijeme se bavi i plesom.

Njen Instagram profil broji preko milion pratilaca. Mnogi se pitaju da li će devojčica izgraditi karijeru poput Irine Šajk, kao što su joj stručnjaci iz sveta modelinga predviđali.

Izvor: stil.kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još