Javnu prevaru mu je preko noći zaboravila: Sad pred svima glume ljubav, a izdaju mu je naplatila predbračnim ugovorom

Piše: Azra

Fotografije sa odmora Justina Timberlakea i Jessice Biel ne prestaju da kruže mrežama, a na prvu bi se lako moglo pomisliti da su jedan od najskladnijih parova Hollywooda.

Ipak, jasno je zašto mnogi smatraju da je u pitanju “šarena laža”, odnosno predstava za javnost, ako se uzme u obzir da Jastina najvjerovatnije drži pod kontrolom strog predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen.

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pjevač uhvaćen u spornoj situaciji s koleginicom Alishom Wainwright, na pauzi snimanja filma “Plamer” u New Orleansu. Uživali su u jednom baru gdje su ih uhvatili fotografi – ona je njega nježno dodirivala za koljeno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i “igrao se njima”.

– Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primjer našem sinu, objašnjavao se kasnije Justin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobijedio krizu.

Zapravo, odnos Jessice Biel i Justina Timberlakea od samog starta je bio više nego turbulentan. Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Jessica je 2010. izjavila da je njena romansa sa Justinom nešto najdragocjenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Justin je u to vrijeme za “Vanity fair” izjavio da je njegova bivša djevojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Međutim, kružile su i priče da Justin bježi od ženidbe, pa se o Jessici nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vrijeme bio zapravo zaljubljen u Britney Spears, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cijenu da postane “gospođa Timberlake”, a glumica je čak i svoju karijeru stavila na “hold” zbog pjevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se vjerili u Montani što je Justina inspirisalo za pjesmu “Montana”, a potom su se vjenčali 2012. u Italiji na kojem je bilo oko 100 gostiju.

Par se danas čini stabilnijim nego ikad, a sve vreme na letovanju na Sardiniji činilo se da ne mogu da skinu ruke jedno sa drugoga.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.P.)

Pročitajte još