Novi detalji: Deppova bivša cura tvrdi da ju je drogirao i tražio da spava s njim

Piše: Azra

Iako je presuda na suđenju zbog klevete između Johnnyja Deppa i Amber Heard donesena u korist slavnog glumca, ova mučna saga se nastavlja. Naime, britanski mediji počeli su objavljivati nezapečaćene sudske dokumente, a među njima i video iskazu Ellen Barkin koji nije prikazan na sudu.

Glumica, koja je hodala s Deppom u devedesetima, u iskazu je svog bivšeg dečka nazvala “ljubomornim čovjekom željnim kontrole” i rekla da je bio često pod utjecajem alkohola.

Kad su od prijatelja postali ljubavnici, tvrdi Barkin, Depp joj je navodno dao drogu i pitao želi li spavati s njim.

– Prišao mi je u dnevnoj sobi moje kuće, povukao me u krilo i rekao nešto poput, ‘Oh, daj Ellen‘, ili što već. Malo sam se bunila, ali ne previše. I to je bilo to. Dao mi je drogu i pitao želim li sex s njim, ispričala je Barkin u videu.

Dodala je da je Depp uvijek odavao neku nasilničku ‘vibru‘ i često je jako vikao.

– On viče i verbalno je nasilan. I to stvarno možete vidjeti jer je vikao na svog asistenta, rekla je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti