Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

Piše: Azra

Svijet je ražalostila vijest o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona nakon devet mjeseci veze, a odmah su krenula šuškanja što je moglo dovesti do kraja.

Prema bliskim izvorima, Kim je Petea ostavila jer je nezreo za svoje godine.

-Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njenom životu. Pete i ona su na različitim razinama u životu trenutno, rekao je izvor za PageSix.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

-Pete je totalno spontana osoba i u trenutku je želio da Kim doleti njemu u New York. Ona ima četvoro djece i to nije tako lako. Ona se mora fokusirati na njih, dodao je.

Za njihovu vezu pročulo se u oktobru prošle godine, a mnogi Kimini obožavatelji bili su sretni njenim odabirom partnera nakon Kanyea Westa. Na društvenim mrežama pisali su da ju Pete zaista čini sretnom te da se kraj njega osjeća ponovno kao djevojka.

Međutim, nakon devet mjeseci veze ljubavi je došao kraj, a mnogi su ovo mogli i pretpostaviti s obzirom na činjenicu da je između njih bilo 13 godina razlike.

Izvor: Dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti