Romana Panić je bila u zatvoru zbog pljačke, odslužila kaznu, a sad priča o udaji i planovima

Piše: Azra

Pjevačica Romana Panić prije dvije godine uhapšena je u Australiji zbog pljačke bankomata, a sada je progovorila o planovima za budućnost i svojim željama.

Ona je trenutno u Crnoj Gori, a u “Premijeri” se dotakla raznih tema.

Printscreen

 

– Dobro sam, borba je ove godine jako čudna, konfuzna. Sve što se naprave planovi, sve se ispomjera. U principu sam bila pri potražnji pjesama,još od marta, aprila. Desile su se neke pjesme, međutim, nisam ušla u studio. Ima nekih stvari, sa nekim autorima iz Hrvatske, sa našima. Bit će svega! Nikako da čujem neku pjesmu koja će da me drži. Svidi mi se, čujem, pa poslije deset dana ne budem sigurna da je to to. S obzirom na to, radim. Planiram da recikliram zbog omladine…Ja sam neko ko sluša razne žanrove muzike, imamo fenomenalne muzike u devedesetima. Drago mi je što su te neke moje pjesme ostale da žive. Sve je ludo i brzo, svi su pjevači vrijedni. I ovi koji se sada pojavljuju i ovi koji imaju kilometražu.

Sve nas zanima, kada ćeš i da li ćeš stati na ludi kamen?

– Ja bih voljela da nikada ne mora o tome da se priča. Šta da radim, kad sam takav tip? Kako ono kažu, dvadesete su dvadesete, tridesete su tridesete…Ne znam da li ću stati. Znaš kako, prošle su te godine kad je to bilo aktuelno i to, bitna je ljubav i bitan je taj ludi kamen. Sigurno ćete znati. Ja se nikad ničeg nisam plašila, a kad vratim film, kažem sebi: “Je l’ moguće?” (smijeh). Iskustvo i godine to dolazi. Što više znaš, više se i plašiš.

Da li si se u životu kajala zbog nečega?

Printscreen

 

– Znaš kako, svaki čovjek kaže ne, ne kaje se, ali opet postoji neko pokajanje. Sigurno da postoje takve stvari, što sam bila tako jednostavna i bezrezervna prema ljudima. Nekada su to ljudi iskoristili, nekada nisu.

– Da. Dešavali su mi se neki nelogični pehovi…

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti