Seksi novinarka Fani Stipković javila se s plaže: Ovo je njeno “vatreno” izdanje

Piše: Azra

 

Fani Stipković, novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica posljednjih dana odmara u Hrvatskoj s legendarnim španskim nogometašem Fernandom Hierrom. Par je najprije posjetio Dubrovnik, zatim su zaplovili prema njenoj rodnoj Korčuli, a kako izgleda njihov odmor svakodnevno se može vidjeti na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani Stipković je nakon videa i fotografija na kojima se vidi kako uživa s dečkom, ekipu koja je prati na Instagramu počastila s nekoliko pravih ljetnih fotografija, koje su svojevrsno osvježenje na ovim vrućinama. Pozirala je te još jednom oduševila svojom nevjerovatnom figurom. Fanovi su očekivano, imali samo riječi hvale za prelijepu Korčulanku kojoj odmor u rodnoj  Hrvatskoj itekako godi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti