Khloe Kardashian ostavila bebu staru 3 dana da bi partijala po klubovima

Piše: Azra

Khloe Kardashian možda je postala majka po drugi put prije samo nekoliko dana, ali to po svemu sudeći ne znači da zbog bebe treba da se promjene neke njene navike, kao što su odlasci u restorane i izlasci u grad.

Nju su paparazzi uslikali kada je u kasnim večernjim satima napuštala jedan luksuzni restoran u Malibuu, a pojedini izvori su tvrdili i da je bila pod dejstvom alkohola. Činilo se kao da Khloe ne osjeća nikakvu obavezu prema svom sinu koji ima samo 3 dana, što su joj pratioci žestoko zamjerili onog trenutka kada su se fotografije iz izlaska našle na mrežama.

U uskoj crnoj haljini i vrtoglavim potepticama, Khloe je prošetala podignute glave kraj okupljenih fotografa, a društvo su joj pravile prijateljice i nepoznati muškarac.

Inače, nedavno su pojedini izvori bliski Khloe navodno tvrdili da rođenje sina neće poremetiti njene buduće planove, kao što su određene proslave sa prijatlejima po klubovima i restoranima, a sada se čini da su govorili istinu. Međutim, pratiocima se to nimalo nije dopalo.

“Toliko je kukala za djetetom, a sada se ponaša kao da joj nije sin”, “To što ga je rodila surogat majka ne znači da nije tvoja beba, neki su od komentara.

Khloe se nije oglašavala nakon kritika.

Podsjetimo, Khloe i Tristan su u proces vještačke oplodnje ušli prije nego što se saznalo da je napravio dijete drugoj ženi. Khloe je nedavno zamolila za privatnost i poštovanje kako bi se fokusirala na majčinstvo, pogotovo tokom prvih dana bebe, međutim, čini se da ovaj put nema namjeru ni da zapostavi socijalni život.

Pročitajte još