Sin ujedinio Mustafu Sandala i Eminu Jahović

Piše: E.M.

Pjevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala nije se previše oglašavala. Također, zbog neriješenih pitanja nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima. Ipak, na jedan dan je sve izgledalo kao u dobra stara vremena.

Njihov stariji sin Yaman proslavio je 14. rođendan, a ponosni roditelji su mu uputili emotivne čestitke putem Instagram profila, i to ni više ni manje nego koristeći istu fotografiju.

-Sinu, mojoj motivaciji i inspiraciji. Moja snaga i moje sidro. Moj razlog da vjerujem u ljubav bezuslovno. Tako sam zahvalna Bogu što te je doveo na moj put… Hvala ti što si mi apsolutna podrška na svaki način na koji možeš da budeš. Hvala ti što si najbolji veliki brat… Štitiš, brineš i voliš. Za još mnogo lijepih godina, svi zajedno. Volim te, sine, poručila je Emina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

A, Mustafa je bio nešto manje rječit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

-Koliko god da rasteš, tvoji talenti, um i harizma će se povećavati i sazrijevati, napredovati – da postaneš čovjek. Uvijek ćeš ostati ovakav u mom srcu s jedne strane, i za cio život. Srectan rođendan, dragi moj sine, napisao je Mustafa.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti