Brookyln Beckham smiruje strasti: Mama i supruga se dobro slažu

Piše: Azra

Brooklyn Beckham tvrdi da je sve uredu između njegove majke Victorije Beckham i njegove nove supruge Nicole Peltz.

On se oglasio nakon što je prethodnih dana nekoliko uticajnih svjetskih medija objavilo vijest da između Nicole i Victorije već duže tinja sukob, te da je to jedan od razloga zbog čega je Nicola nedavno objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je vidimo uplakanu, uz poruke o tome da je ništa ne može dotući jer su njeni zidovi previše jaki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

-Naučio sam da će uvijek neko pokušavati da piše takve stvari. Oni će uvijek pokušavati da spuste ljude. Ali, svi se slažu, što je dobro, kazao je sin Davida i Victorije Beckham za Variety.

Peltz se za Brookylna udala u aprilu. Navodno je prva čarka uslijedila nakon što je odbila da nosi vjenčanicu sa dizajnerskim potpisom Victorije.

-Htjela sam da bude tako, a onda je shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam onda morala da izaberem drugu haljinu, otkrila je Peltz tokom intervjua.

Izvor: m.cdm.me

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti