Isplivali snimci na kojima Britney Spears viče na sinove

Piše: Azra

 

Kevinu Federlineu je očito dosta javnih napada Britney Spears na njihova dva sina, Seana i Jaydena, pa je odlučio pokazati svijetu koliko je, kaže, sporan Britneyjin odnos s dječacima, i to već godinama.

– Ne mogu sjediti prekriženih ruku i dopustiti da moji sinovi budu optuženi na ovaj način nakon onoga što su prošli. Koliko god nas to boljelo, odlučili smo kao porodica objaviti ove videe na kojima su dječaci imali 11 i 12 godina, rekao je Federline.

– Ovo čak nije ni najgore. Laži moraju prestati. Nadam se da će naša djeca odrasti i biti bolja od ovoga, dodao je

Video pokazuje kako Spears navodno viče dok sjedi na suvozačevom mjestu i očigledno se ljuti na sina i želi mu oduzeti telefon.

Federlineova objava je uslijedila nakon napada koji je Britney objavila na Instagramu ranije te srijede, gdje je ponašanje svojih sinova od 15 i 16 godina nazvala “mrskim” jer navodno nikada nisu htjeli provoditi vrijeme s njom kad bi je posjećivali.

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti