Preminula glumica Anne Heche, vijest potvrdila njena prijateljica

Piše: Azra

Preminula je američka glumica Anne Heche. Heche (53) je umrla nakon što su isključeni aparati za održavanje života, a vijest je potvrdila njena prijateljica Nancy Davis na Instagramu.

-Nebo ima novog anđela. Moja draga, ljubazna, zabavna, ljupka i lijepa prijateljica otišla je u raj. Užasno će mi nedostajati i njegovat ću sva lijepa sjećanja koja smo podijelile,  napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nancy Davis (@nancypeaceandlove)

Heche je prošle sedmice imala automobilsku nesreću u Los Angelesu. Tada je automobilom udarila u kuću te je nakon toga vozilo zahvatio požar, a Anne je bila zarobljena u automobilu sve dok nisu došli vatrogasci i izvukli je vani. Nekoliko dana kasnije pala je u komu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Anne je postala poznata po svojoj glumi nagrađenoj Emmyjem u televizijskoj drami “Another World”. Heche se proslavila  i ulogama u filmovima kao što su ‘Psiho’ i ‘Donnie Brasco’. Glumila je i u mnogim drugim filmskim ulogama uključujući HBO-ovu seriju “Hung” i filmove “Wag the Dog” i “Cedar Rapids”. Glumica je imala dva sina.

Izvor: Vecernji.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti