Senad Bašić objavio fotografije s prvog rođendana svog unuka, ovi preslatki prizori su sve raznježili!

Piše: S.P.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije “Lud, zbunjen, normalan” Senad Bašić na svom je profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima pozira sa svojim unukom, a koje su ranježile hiljade njegovih pratitelja.

59-godišnji Senad otkrio je da su fotografije nastale na proslavi unukova prvog rođendana, a sudeći prema prizorima dobre zabave im nije nedostajalo.

Iza Senada je težak životni period i to nakon što je završio u bolnici zbog teške upale pluće.

– Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje je bilo ugroženo, bilo je izuzetno opasno, ljekari su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam, ispričao je za Avaz, a otkrio je da su mu ostale i posljedice.

– Kada u vas neko trpa deset litara antibiotika, naravno da ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad, kazao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senad Bašić (@_senadbasic_)

Prije toga izgubio je oca Rušida Bašića za kojeg se brinuo dok je bio bolestan.

– Život je to, ima lijepih i ružnih stvari. Gledam da zaboravim teške periode. Fokusiran sam na sebe, na karijeru i idem laganim koracima naprijed, zaključio je Senad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti