Aferom s dadiljom uništio je brak: Viđali se po hotelima, obećavao joj svadbu, a svoju ženu je ponizio pred milionima

Piše: Azra

Ben Affleck prije nekoliko dana proslavio je 50. rođendan, a mnogi se pitaju da li će ikada ovog slavnog glumca vidjeti nasmijanog u javnosti.

Glumac je 17. jula oženio Jennifer Lopez nakon čega je uslijedio medeni mjesec u Parizu. Umjesto da proživljava dane najveće sreće, Ben nijednom s novopečenom suprugom nije uhvaćen da se smije.

Zbog toga kruže komentari da je već došlo do krize u njegovom braku s J.Lo i da će tek sada naići na prave izazove. Niko ne može da zaboravi s koliko se problema nosila njegova bivša supruga, glumica Jennifer Garner. Naime, osim što mu je pomagala da pobijedi zavisnost o alkoholu što je on kasnije ‘nagradio’ ružnim intervjuom, još ju je i varao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer & Ben (@garner_affleck)

Affleck se našao na neslavnoj listi slavnih muškaraca koji su prevarili svoju partnerku sa dadiljom. Naime, Garnerova je 2015. podnijela zahtjev za razvod, a američki mediji pisali su da je razlog za to bila dadilja Kristin Ouzounian koja je čuvala njihovo troje djece.

Navodno je glumac plaćao Kristin i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Jennifer.

-To je potpuno smeće i gomila laži, rekao je Ben. Kako je pisao People, glumac je započeo aferu s dadiljom svoje troje djece nedugo nakon što se zaposlila, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica rekla je da je to dugo trajalo i da joj je Kristin pokazala fotografije na kojima se ljube.

Kristin Ouzounian / Photo: ETONLINE

-Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca, ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Jennifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Dženifer Garner je početkom 2016. potvrdila da je Affleck bio u vezi s dadiljom, ali nije otkrila razlog razvoda.

-Samo da vam kažem nešto. Bili smo mjesecima razdvojeni prije nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu, ispričala je.

Podsjetimo, Ben je krajem prošle godine okrivio bivšu suprugu za alkoholizam, a ona je bila sve vrijeme uz njega tokom odvikavanja. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Izvor: wanted.mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti