Svi znate prelijepu suprugu Harisa Džinovića, a evo kako izgleda njegova punica

Piše: Azra

Svima je poznato da pjevač Haris Džinović ima prelijepu suprugu Melinu koja je tri decenije mlađa od njega.

Nijedna ljepota ne dolazi slučajno, pa je tako i za Melininu atrativnost zaslužna njena mama Elma Galić. Elma koja živi u Bihaću gdje je rođena i Melina, poput kćerke veoma vodi računa o svom izgledu, a izgleda i veoma mladoliko.

Melinu je dobila u braku sa Sulejmanom Galić, a njen ljubavni izbor zdušno podržava. Ulogu punice Harisa Džinovića preuzela je 2014. kada su pjevač i kreatorka krunisali vezu dugu 11 godina.

Razlika u godinama između Harisa i Meline bila je problematična Melininim roditeljima koji su bili izričito protiv njihove ljubavi.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za domaće medije i otkrio da je Melini to jako teško padalo.

– Sjećam se da sam joj govonio: “Proći će to brzo! Vidjet ćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – otkrio je on istakavši da su ga roditelji njegove supruge naposlijetku prihvatili.

Izvor: alo.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti