Ben Affleck snimljen nakon vjenčanja s Jennifer Lopez, izgledao prilično izmučeno

Piše: Azra

Ben Affleck uhvaćen je prilikom napuštanja svog imanja u Georgiji, a na fotografijama je izgledao prilično izmučeno nakon trodnevne zabave povodom njegovog drugog vjenčanja s Jennifer Lopez.

Glumac je fotografiran u nedjelju navečer dok ga voze na privatni aerodrom, s policijskom pratnjom ka zgradi koja je imala blokiran ulaz kako bi obožavatelje i fotografe držala podalje.

Ben je izgleda iscrpljeno, dok je u automobilu bio nagnut u stranu djelomično zatvorenih očiju.

Kako prenosi TMZ, u automobilu je bila i Jennifer Lopez, ali nije uhvaćena na fotografijama.

Ben i njegova pratnja su bili na putu prema privatnom avionu kako bi napustili Georgiju gdje su bili proteklih nekoliko dana slaveći njegovo drugo vjenčanje s Jennifer.

Foto: Twitter/Backgrid

Podsjećamo, par se vjenčao ovog vikenda upriličivši ceremoniju na njegovom imanju u Georgiji, a sudeći po prvim fotografijama sve je izgledalo kao prizor iz bajke.

Trodnevna svečanost na imanju vrijednom 8,9 miliona dolara, obuhvatila je porodicu, prijatelje i brojne slavne ličnosti koji su se okupili kako bi proslavili najsretniji dan mladenaca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti