Ne skriva svoje godine: Sarah Jessica Parker pokazala sijede i prošetala bez šminke

Piše: Azra

Sarah Jessica Parker prošetala je ulicama New Yorka u potpuno prirodnom izdanju te pokazala svoju sijedu kosu.

Parker je pred paparazzima prošla u opuštenim bijelim hlačama i sivoj majici koja je bila spuštena na jednom ramenu, a oči je sakrila crnim sunčanim naočalama. Da su je godine sustigle pokazuje i njena sijeda kosa koju je stavila u pundžu.

Popularna Carrie Bradshow ostala je ikona stila sve do danas, a trenutno snima drugu sezonu novog poglavlja ”Seksa i grada” ”And Just Like That” u kojem će joj se pridružiti i ljubav s malih ekrana John Corbett.

Sarah Jessica i Cynthia u novim epizodama nose prirodnu, sijedu kosu, a još su ranije najavile kako vjerodostojno žele prikazati kako njihovi likovi izgledaju u 50-im godinama.

Serija “And Just Like That” imat će 10 epizoda, a za svaku od njih glumice će dobiti po milion dolara. Najveća je promjena što u novim epizodama neće biti legendarne Samanthe Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, zbog čega brojni obožavatelji žale.

Ipak, brojni “stari” likovi će se pojaviti te fanovi jedva čekaju što im je slavna postava pripremila u remakeu serije. Nedavno je objavljen detalj sa snimanja koji ukazuje na to da će slavni Faca kojeg je utjelovio Chris Noth stradati, no detalji o svemu nisu poznati javnosti.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti